Train de Trainer

Gecertificeerde 'Plezier op School' trainers mogen zelfstandig of binnen hun organisatie Plezier op Schhol uitvoeren.

Zij ontvangen een vermelding op de website en een inlogcode voor het besloten gedeelte, waarin allerlei werkmaterialen zijn opgenomen die je kunt gebruiken bij de uitvoering van de zomercursus.

Een certificaat ontvang je door het volgen van de tweedaagse train-de-trainer cursus 'Plezier op School'.

Voor wie:

Je bent jeugdverpleegkundige, GVO-functionaris/gezondheidsbevorderaar, preventiemedewerker bij een GGZ-instelling, medewerker van een onderwijsbegeleidingsdienst, maatschappelijk werker, pedagoog of psycholoog.

Omvang en duur: Twee dagen (12 contacturen)

Tijd:                      voorjaar 2019

Locatie:                nader te bepalen

Data:                    nader te bepalen

Groepsgrootte:     Minimaal 10 - maximaal 12 deelnemers

Deelnamekosten en aanmelden: € 795,- per deelnemer, inclusief koffie/thee en lunches en materialen (o.a. de trainershandleiding en inlogcodes voor de website www.plezieropschool.nl)

Meer informatie of aanmelden? Klik hier

'Plezier op School' trainer worden?

In het voorjaar worden de Train de Trainer cursussen om trainer te kunnen worden voor Plezier op School aangeboden.

U dient hiervoor een minimaal een relevante opleiding op  HBO niveau te hebben.

Voor meer informatie: klik hier

‘Het is geweldig om te zien hoe de kinderen op de training reageren.‘